Onderhoud

Uiteraard beperken wij onze dienstverlening niet enkel tot adviseren en verkopen van aanhangwagens. U kan daarnaast ook bij ons terecht voor professionele onderhouds- en reparatiediensten. Een aanhangwagen die regelmatig wordt gebruikt, heeft immers op regelmatige basis een onderhoudsbeurt nodig. Hiermee verlengt u de levensduur van uw aanhangwagen én zorgt u ervoor dat u met een gerust gevoel de baan op kunt.

In ons recent vernieuwde werkhuis installeerden wij ook een remmentestbank, om u nog beter van dienst te kunnen zijn! Hiermee kunnen we de remcapaciteit van uw aanhangwagen testen. Uiteraard is dit alleen van toepassing op een geremde aanhangwagen, voorzien van een oplooprem - bij een ongeremde aanhangwagen is er nl. geen reminrichting aanwezig en maakt de aanhangwagen enkel gebruik van de remkracht van de auto. 

Heeft u elders uw aanhangwagen gekocht? Ook dan kan u bij ons terecht! Wij zijn erkend constructeur en beschikken over de nodige expertise om onderhoud en herstellingen uit te voeren aan alle merken van aanhangwagens.